2017-09-26 09:09:42• hírek • Blikk.hu

Pár hete még családot akartak alapítani Nacsáék

Vége, szakított Nacsa Olivér (38) és Pataki Szilvia! A humorista és a Barátok közt egykori sztárja érdeklődésünkre egy rövid, de velős közös közleményt adott ki, amelyben megerősítették értesülésünket, amely szerint hiába terveztek még nemrég esküvőt, közös családot és jövőt – ez már a múlt.

„Kedves barátaink, ismerő­seink, tisztelőink! Szeretnénk elejét venni mindenfajta találgatásoknak, pletykáknak és szóbeszédnek. Szilvi és én 3 és fél év után úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk az életünket. A döntést közösen hoztuk meg, az elválásunk a legnagyobb barátságban, mély szeretetben, békében és kölcsönös tiszteletben történt” – áll a közleményben, amely arra is kitér, hogy ennél többet nem szeretnének elárulni arról, mi vezetett a hirtelen szakításhoz.

Hirtelen, hiszen alig három hete még boldogan mesélt Nacsa arról a FEM3 Caféban ­Joshi Bharatnak, hogy napirenden van a családalapítás.

– Én már úgy érzem, hogy készen vagyok erre, a téma napirenden van – jelentette ki a műsorvezető kérdésére Nacsa Olivér, aki azonban meglehetősen gyorsan témát váltott, pár perccel később pedig már arról beszélt, hogy meg kell tanulni egyedül is boldognak lenni, hiszen egy olyan társ, akivel a megélt élmények nem ugyanazt jelentik számukra, nem a jó társ.

A teljes cikket itt olvashatod!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: